Nataro.se
Appar för din mobil

Facebook i Iphone

januari 23, 2016 09:50 by Admin
Detta låter väl härligt –att ha tillgång till sitt konto på Facebook även sin mobiltelefon! De har gjort ett snyggt och enkelt gränssnitt vilket gör det väldigt smidigt att använda den här appen till sin Iphone, jag måste säga att jag är jättenöjd med den. Dessutom så tycker jag att Facebook är ett måste, så det är viktigt för mig att ha tillgång till det dygnet runt, även när jag inte är hemma eller vid min dator. Ett jätteplus är funktionen med att ladda upp bilder via mobilen till sitt Facebook-konto. Sedan så är ju allt som vanligt annars på på Facebook, skillnaderna är ganska små med att sitta med Facebook på sin dator och att sitta med Facebook som en app i sin mobiltelefon, vilket jag tycker är bra. En funktion jag tycker extra bra om är när man kan tagga sig själv på olika platser som man besöker. Exempelvis går jag inte på en restaurang eller i en klädbutik, så kan jag meddela omvärlden att jag är på plats just i den butiken eller på den restaurangen och tagga de jag är där med, såvida de också har ett konto på Facebook. Denna appen är ett måste för att Facebook-älskare!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt